دانلود پادکست (فایل صوتی) رایگان زیست شناسی کنکور دانلود رایگان

معرفی رشته فیزیوتراپی

معرفی رشته فیزیوتراپی
  مشاوره کنکور   زمان مطالعه 3 دقیقه  23 / 08 / 1401

فیزیوتراپی؛ از رشته دانشگاهی تا بازار کار برای آینده!

بدیهی است زمانی که به دنبال انتخاب رشته برای خود هستید، داشتن اطلاعات درباره رشته‌های مورد علاقه شما اهمیت بسیاری دارد. شما به وسیله یک انتخاب رشته درست، می‌توانید در آینده شغلی مناسب با خود را پیدا کنید. انتخاب رشته‌ای که بتواند به شما کمک کند تا به یک رشته مناسب برای خود برسید و بتوانید سال‌های بعدی زندگی خود را در محیطی متناسب با روحیه و فضای کاری خود فعالیت کنید. در این بخش با معرفی رشته فیزیوتراپی، به عنوان یکی از رشته‌های محبوب در پیراپزشکی، به دنبال ایجاد شناخت بیشتر نسبت به این رشته هستیم. امید است خواندن نکات بیان شده به شما در شناخت و انتخاب درست این رشته کمک کننده باشد.

فیزیوتراپی؛ یکی از رشته‌های مهم برای توانبخشی

زمانی که صحبت از فیزیوتراپی می‌شود، دو کلمه فیزیک و تراپی در معنای درمان به کار می‌رود. در معرفی رشته فیزیوتراپی، قرار گرفتن این دو کلمه در کنار هم، رشته‌ای به عنوان یکی از رشته‌های زیرشاخه توانبخشی را به وجود آورده است. رشته‌ای که به دنبال کمک به افراد ناتوان بوده تا میزان توانایی خود را افزایش دهند. در رشته فیزیوتراپی، متخصص به دنبال یافتن مشکل جسمانی و فیزیکی و راهکار برطرف کردن این مشکل است. از همین رو بسیاری از پزشکان، پس از معاینه و ویزیت، فرد را به یک فیزیوتراپیست مرتبط ارجاع می‌دهند تا جلسات خود را به منظور افزایش بهبود جسمانی پیش ببرد. در این رشته متخصص با استفاده از گرما، سرما، ورزش، نور و الکتریسیته، به دنبال افزایش توانایی‌های جسمانی فرد کم توان است. این فرد ممکن است به صورت طبیعی و مادرزادی دچار مشکلاتی باشد یا پس از تصادف و حادثه دچار کم توانی شده باشد.

بازار کار رشته فیزیوتراپی برای فارغ التحصیلان

برای آشنایی با رشته فیزیوتراپی به صورت کامل، لازم است تا از بازار کار این رشته نیز اطلاعاتی را داشته باشید. بازار کار فیزیوتراپی در طی سال‌های اخیر رشد بسیاری داشته است. بسیاری از افراد فارغ التحصیل شده در این رشته، می‌توانند به سادگی در بیمارستا‌ن‌ها و مراکز درمانی، سازمان بهزیستی و هلال‌ احمر، سازمان‌های مربوطه به معلولین و بسیاری از سازمان‌های دیگر مشغول به فعالیت شوند. با این حال، باید توجه داشته باشید که برای رسیدن به موفقیت در رشته فیزیوتراپی، بایستی فرد صبوری باشید. کار کردن با آدم ناتوان و کم توان، کاری سخت است که چالش‌های خاص خود را به همراه دارد. از همین رو با داشتن دانش بالا به همراه صبر و حوصله کافی، می‌توانید در این بازار کار به موفقیت‌های خوبی دست پیدا کنید.

معرفی رشته فیزیوتراپی

چگونگی ورود به رشته فیزیوتراپی

با خواندن نکات بیان شده درباره معرفی رشته فیزیوتراپی، حال اگر قصد ورود به دنیای فیزیوتراپی را دارید و می‌خواهید وارد تحصیل و فعالیت در این رشته شوید، لازم است تا نسبت به چگونگی ورد به آن اطلاعات کامل و کافی داشته باشید. اگر دانش آموز دبیرستان هستید و هنوز به کنکور نرسیده‌اید، باید رشته تجربی را برای تحصیل خود در مقطع دبیرستان انتخاب کنید. پس از کنکور و در زمان انتخاب رشته کنکور، دانشگاه‌های مختلفی رشته فیزیوتراپی را به عنوان یکی از رشته‌های پیراپزشکی ارائه می‌کنند. با انتخاب کد رشته‌های مربوطه می‌توانید دانشجوی فیزیوتراپی باشید!

آخرین نکات در معرفی رشته فیزیوتراپی

اگر خود را علاقه‌مند به رشته فیزیوتراپی می‌دانید، خواندن نکات بیان شده در باب معرفی رشته فیزیوتراپی برای شما مفید خواهد بود. رشته فیزیوتراپی به عنوان یکی از رشته‌های زیرمجموعه پیراپزشکی و توانبخشی، کاربرد بسیاری را در جامعه دارد. امروزه متخصصان فیزیوتراپی بسیاری وجود دارند که پس از تحصیل در این رشته، در بازار کار آن مشغول به فعالیت هستند. پس از خواندن این نکات و به منظور تکمیل اطلاعات خود، می‌توانید از این افراد نیز برای انتخاب رشته مناسب خود کمک بگیرید!

دانلود فایل PDF معرفی رشته فیزیوتراپی 

در انتهای توصیه میکنم به مطالب زیر هم سر بزنید:

برای دریافت مطالب کنکوری بیشتر، عضو کانال تلگرام زیست کنکور و پیج اینستاگرام زیست ما بشوید و برای تماشای کلیپ های آموزشی به کانال آپارات ما نیز مراجعه کنید.

    روح اله ابوالحسنی

    همیشه آرزو داشتم بعد از کنکور، رازهای موفقیتم را با دیگران به اشتراک بگذارم، آن آرزو اکنون «نکته زیست» نام دارد...

    درباره این مطلب نظر دهید !

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پرفروش‌ترین محصولات

    محصولاتی که بهترین بازخورد را داشته‌اند

    پیشنهاد ‌‌ امروز

    در این کتاب 90 صفحه‌ای به شما روش‌هایی را آموزش خواهم داد که بدون افزایش ساعت مطالعه، به رتبه و تراز بهتری برسید! اگر به دنبال قبولی پزشکی هستید، حتماً این کتاب را مطالعه کنید...

    مشاهده